spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Vidste du at...

AJ's runde sofabord findes i flere forskellige størrelser og som spisebord. Det er et ret udbredt bord som dog ikke er i produktion mere. Søjlefoden findes i flere forskellige udgaver med 3, 4, 5 og 6 ben.

Læs mere...
'Ny Nordisk Mad' - design i det Nye Nordiske Køkken PDF Udskriv Email

ImageFokusudstilling. Udstillingen 'Ny Nordisk Mad' sætter fokus på fødevarebranchen og ser på anvendelsen af design i lyset af det Nye Nordiske Køkken. Læs mere om udstillingen og om udfordringer i den danske fødevarebranche, som fødevareminister Eva Kjer Hansen ser dem. Udstillingen løber fra 11. juni indtil efteråret 2008.

Design ses på denne udstilling ikke kun som emballage. Den beskriver historien, produktet og dets branding mere end den plastic, der omgiver det.

Ny Nordisk Mad-udstillingen omhandler baggrunden for det Nye Nordiske Køkken, produkterne som indgår i køkkenet og producenternes anvendelse af design.

Fokusudstillinger:
Udstillinger rettet direkte mod erhvervslivet. En fokusudstilling er produktorienteret og formidler eksempler på brugen af design særlig over for de små og mellemstore virksomheder.

Læs mere på Dansk Design Center.

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB